Ons verhaal

Neem 80 jaar ervaring. Voeg er enkel de beste basisingrediënten aan toe. Verwerk die elke nacht met een flinke portie bakpassie. Werk af met vakmanschap en serveer met de glimlach. Dit is al vele jaren het succesrecept van Bakkerij Aernoudt.

In de winkel vertalen we het in een gevarieerd assortiment vol homemade producten. Van brood, pistolets en ontbijtkoeken tot patisserie, (personaliseerbare) taarten en belegde broodjes. Dagvers, smakelijk én ambachtelijk.

Image
Bakkerij Aernoudt

Bakkerij Aernoudt staat voor bereikbaarheid, 7 dagen op 7 open én een heel ruim aanbod ambachtelijk dagverse producten.

Bouwen aan bakkerijbeleving

Image
bakkerij aernoudt
Image
bakkerij aernoudt

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar de allerbeste kwaliteit en tevreden klanten. Samen met een persoonlijke aanpak vinden we dat een evidentie. Daarom zoeken we ook continu hoe we nog een stap verder kunnen gaan.

Die innovatie vind je terug in ons ambachtelijke assortiment, maar ook in de manier waarop we ons als bakkerij presenteren. We zien bijvoorbeeld brood in het creëren van een echte beleving in al onze vestigingen. En we pakken uit met onze trendy webshop, een aantrekkelijke huisstijl en tal van leuke acties voor de klanten.

Snel binnenspringen om je dagelijks brood kan dus perfect, maar we doen je bezoek ook naar meer smaken. En bieden antwoorden op maat van je specifieke vragen. Dát is de missie van al onze medewerkers, dag én nacht.

Veel meer dan brood & banket

Ons assortiment is ruim, zeer ruim. Op elk moment van de dag schotelen we je dan ook een smakelijke oplossing voor. Wakker worden met een stevig ontbijt? Een belegd broodje of salade over de middag? Lekker zoet bij de koffie? Ons gespecialiseerd team stelt iedere dag hun kennis, kunde en creativiteit in dienst van een gevarieerd gamma. Dat bestaat uit bakkerijklassiekers, maar net zo goed uit ons homemade gamma aan chocolade, granola, onze bekende melocakes, confituur, choco en cake.

Ons uitgebreid charcuterieassortiment biedt een snelle en gemakkelijke aanvulling bovenop uw dagelijkse aankoop.

Voor veel van onze producten werken we samen met lokale handelaars. Het verzekert ons van een regionale aanvoer van bijvoorbeeld groenten, fruit en zuivel. Zo proef je niet alleen onze passie, maar ook die van de specialisten waar we mee samenwerken.

Image
brioche