Bakkerij Aernoudt verwent nu ook West-Vlaanderen

Bakkerij Aernoudt, stevig aanwezig in het straatbeeld in en rond Gent staat voor een nieuwe uitdaging om de harten van West-Vlaamse klanten te veroveren.

De winkel van Varsenare en Ichtegem openden als allereerste. De volgende in Oostkamp is aan de beurt op vrijdag 19 april.

Image
bakkerij aernoudt

“Door het openen van winkels in Varsenare, Aalter, Ichtegem en ook Oostkamp willen we ook in die regio’s de leemte - door het steeds vaker verdwijnen van de lokale bakker - opvullen." Bakkerij Aernoudt staat voor bereikbaarheid, 7 dagen op 7 open én een heel ruim aanbod ambachtelijk dagverse producten. De opstart van ook een tweede centraal atelier te Ruddervoorde eind mei zal deze belofte voor de West-Vlaamse klanten ook nog meer kracht bijzetten. 

Image
Bakkerij Aernoudt
Image
bakkerij aernoudt

In een sfeervolle tearoom zitten de kersverse winkelverantwoordelijken en medewerkers van de gloednieuwe vestigingen Varsenare, Ichtegem en Aalter. De koffie is warm en het enthousiasme groot. Martine van Aalter, Gina van Ichtegem en Nadine van Varsenare bereiden samen de openingen van de winkels voor en bespreken de uitdagende taak om de bekendheid van Bakkerij Aernoudt ook in West-Vlaanderen te vestigen. 

Bereikbaarheid, een goede parking en ruime openingsuren; dat is echt cruciaal”, zegt Nadine. Zelf baatte ze jaren in de streek 3 bekende broodjeszaken uit. Ze kent de streek en ziet al een tijdje hoe de lokale bakker meer verdwijnt. Klanten moeten steeds vaker verder rijden om hun dagvers ambachtelijk broodje, ontbijtkoeken of patisserie te kunnen kopen.

Bakkerij Aernoudt zet met de ruime openingsuren en 7 dagen 7 open, echt in op die bereikbaarheid voor haar klanten.

‘We gaan een boeiende periode tegemoet waarin Bakkerij Aernoudt haar grenzen verlegt.’

“Onze klanten kunnen elke dag van het jaar bij ons terecht, daar kunnen ze steeds op vertrouwen. Lekker dichtbij in onze klanten hun eigen buurt dat is bij Bakkerij Aernoudt geen holle slogan”, vult Martine aan. Alle bewoners rondom de nieuwe Aernoudt winkel ontvangen een uitnodiging voor het openingsweekend.

Onze nieuwe klanten worden warm ontvangen, met een glaasje, onze ambachtelijke lekkernijen én een korting van 15% gedurende het openingsweekend. De deuren openen vanaf 6 uur ‘s morgens.

Nadine zal met de winkel in Varsenare de spits afbijten en opent op 23 februari, Ichtegem ontvangt de eerste klanten op 22 maart, maar ook Aalter en Oostkamp zullen weldra kunnen genieten van de heerlijke ambachtelijke lekkernijen van Bakkerij Aernoudt. Ook via de webshop kan je snel en gemakkelijk bestellen.

In Ichtegem nam Bakkerij Aernoudt de zaak van Bakker Mario Hollevoet over. Het nachtwerk in combinatie met overdag de winkel open houden maakt van de bakkerstiel een heel intensief beroep. Mario en zijn vrouw Vanessa besloten na 11 jaar te kiezen voor een betere balans met het gezinsleven en lieten de zaak over.

Gina, die de bakkerij kende, liet er geen gras over groeien en solliciteerde meteen. “Klanten in hun vertrouwde wijk ‘de Engel’ verder kunnen bedienen met heerlijk brood, taartjes en koeken, kunnen werken met collega’s in een aangenaam werkritme; tja, daar moest ik geen twee keer over nadenken.“

Gina, toont de spaarkaart van Bakkerij Aernoudt aan haar collega’s. Bij elke aankoop sparen de klanten 5% tot ze een aankoopbedrag van 5 euro bereiken. Dit bedrag wordt dan bij hun volgende bezoek gewoon afgetrokken. Geweldig toch!?

Image
bakkerij aernoudt
Image
bakkerij aernoudt

Iedereen van harte welkom...

Image
bakkerij aernoudt

Mogen we jullie daarom uitnodigen op onze openingsweekends?

We trakteren met een fris glas bubbels, een shopping bag, onze heerlijke producten en 15% korting op het gehele assortiment. Onze deuren openen al om 6 uur.

Oostkamp: Kortrijksestraat 149, 8020 Oostkamp | Vanaf vrijdag 19 april

Andere locaties en data volgen weldra; hou zeker onze social media in de gaten.