Tweede Meterschap bij Hachiko

16/10/2023

Fondant

Image
Fondant

Voor de tweede keer werden we meter van een assistentiehond bij Hachiko VZW. Fondant heeft zijn naam niet gestolen... Hij is een prachtige, bruine labrador die net aan zijn opleiding begonnen is. Veel succes!

Wat houdt een Meterschap allemaal in?

In eerste instantie schenkt Bakkerij Aernoudt het financiële bedrag dat nodig is voor de aankoop van een puppy, nl. €1.750. Na een achttal weken neemt het gastgezin de puppy in huis voor anderhalf tot twee jaar. Daar zal Fondant hem voorbereiden op enkele belangrijke taken bij zijn toekomstige baasje.

Wil je Hachiko steunen, helpen of een gastgezin worden?

Maak samen met ons het verschil en ontdek hier alle mogelijkheden. 

Hachiko's Warmste Winter

Tijdens Hachiko’s Warmste Winter sparen ze om de jongste pups tot ware kampioen te laten opgroeien. Feline, Florre, Fiesta, Furby, Fondant, Fara, Ferris en Frodo kijken alvast uit naar hun kwispelende toekomst!

Om als echte kampioen naast de zijde van hun baasje te kunnen staan, volgen de honden een tweejarig traject. Om dit te kunnen volbrengen, hebben ze veel steun nodig. Zet jij net zoals coach Tessa jouw schouders mee onder onze najaarscampagne?

“Ik kijk uit naar de dolle avonturen en het fijne opgroeien van mijn metehondje Fiesta. Ze is alvast heel beloftevol als het over rennen en balgevoel gaat”, Tessa Wullaert.

>> Doe een gift, word gastgezin, organiseer een actie of kom met jouw standje centjes inzamelen op ons Warmste Café op zaterdag 25 november. <<

Image
hachiko