Fruittaart, altijd een lekker idee!

20/05/2024

Een fruitige zomer!

Image
fruit
Image
fruit
Image
appel
Image
aardbeien

De eerste lentezon doet haar best. En dat proeven we! Aardbeien, frambozen, kersen, bramen… fruit op z’n best. Bij bakkerij Aernoudt werken we met lokale partners. Zo garanderen we dagvers plukfruit om onze taarten nóg lekkerder te maken. Tegelijk steunen we onze eigen lokale producenten. En dat wordt gesmaakt!

Het geheim van een goede fruittaart: kwalitatieve seizoensvruchten en een goede uitgebalanceerde korst. Een bladerdeeg, zachte biscuit of liever een krokante zanddeeg? Jouw favoriete bodem is vast te vinden in ons ruim assortiment. Aardbeien en frambozen zijn dé klassiekers. Maar ook onze potpourritaart, met gemengd fruit of onze bananentaart valt in de smaak!

Fruittaarten zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een lust voor het oog. Geen wonder dat het een populair dessert is bij verjaardagen, bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Ieder hun eigen favoriet taartje, of een grote taart voor 20 personen? Bakkerij Aernoudt heeft een erg ruim aanbod.

NIEUW in het voorjaar: Dolce Vita

Dolce Vita, waan je in Italië met onze allernieuwste lekkernij: een fris en luchtig taartje op basis van zanddeeg. Droom weg bij de combinatie van pistache-frangipane, frambozencoulis, frambozen- en mascarponemousse.

Verkrijgbaar voor 1 of 4 personen.

Image
dolce vita