Mini dessertjes

€ 1,60
Assortiment van 8 mini dessertjes

Mini dessertjes

€ 1,60
Assortiment van 8 mini dessertjes
-+
meer info

Maison

€ 3,35
Bodem van zachte chocoladebiscuit, laagjes fondant- en melkchocolademousse, crème brulée met krokante chocoladeparels omhuld in melkchocolade

Maison

€ 3,35
Bodem van zachte chocoladebiscuit, laagjes fondant- en melkchocolademousse, crème brulée met krokante chocoladeparels omhuld in melkchocolade
-+
meer info

Chocolademousse

€ 3,20
Melkchocolademousse, afgewerkt met slagroom en chocoladeschilfers

Chocolademousse

€ 3,20
Melkchocolademousse, afgewerkt met slagroom en chocoladeschilfers
-+
meer info

Javanais

€ 3,35
Laagjes amandelbiscuit en crème au beurre, afgewerkt met fondantganache

Javanais

€ 3,35
Laagjes amandelbiscuit en crème au beurre, afgewerkt met fondantganache
-+
meer info

Pure Chocolate

€ 3,35
Chocoladebiscuit, cremeux, feuilletine en twee soorten chocolademousse.

Pure Chocolate

€ 3,35
Chocoladebiscuit, cremeux, feuilletine en twee soorten chocolademousse.
-+
meer info

Frambozenbavarois

€ 3,35
Amandelbiscuit gevuld met luchtige frambozenbavarois, afgewerkt met frambozencoulis en verse frambozen

Frambozenbavarois

€ 3,35
Amandelbiscuit gevuld met luchtige frambozenbavarois, afgewerkt met frambozencoulis en verse frambozen
-+
meer info

Passionata

€ 3,35
Bavarois van passievrucht met cremeux en biscuit van chocolade met krokante bodem.

Passionata

€ 3,35
Bavarois van passievrucht met cremeux en biscuit van chocolade met krokante bodem.
-+
meer info

Chou parisien

€ 3,20
Zachte pâte à choux gevuld met stukjes ananas, krieken en slagroom afgewerkt met een laagje bloemsuiker

Chou parisien

€ 3,20
Zachte pâte à choux gevuld met stukjes ananas, krieken en slagroom afgewerkt met een laagje bloemsuiker
-+
meer info

Aardbeientartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met verse aardbeien

Aardbeientartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met verse aardbeien
-+
meer info

Frambozentartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met verse frambozen

Frambozentartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met verse frambozen
-+
meer info

Potpourritartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met vers fruit

Potpourritartelet

€ 3,40
Bodem van pâte à croute gevuld met crème patissière en slagroom, afgewerkt met vers fruit
-+
meer info

Citroentaartje

€ 3,35
Zanddeeg, pistachefrangipane, citroencrème & meringue italienne

Citroentaartje

€ 3,35
Zanddeeg, pistachefrangipane, citroencrème & meringue italienne
-+
meer info

Meringue chocolade

€ 3,20
Krokante meringue met slagroom en chocoladeschilfers

Meringue chocolade

€ 3,20
Krokante meringue met slagroom en chocoladeschilfers
-+
meer info

Biscuitgebakje chocolade

€ 3,20
Zachte biscuit gevuld met slagroom, afgewerkt met chocoladeschilfers en vers fruit

Biscuitgebakje chocolade

€ 3,20
Zachte biscuit gevuld met slagroom, afgewerkt met chocoladeschilfers en vers fruit
-+
meer info

Frambozenclafoutis

€ 2,20
Bodem van zanddeeg gevuld met frambozenclafoutis en verse frambozen

Frambozenclafoutis

€ 2,20
Bodem van zanddeeg gevuld met frambozenclafoutis en verse frambozen
-+
meer info
cake met woudvruchten Aernoudt

Cake met woudvruchten

€ 2,20
Zachte cake met woudvruchtenconfituur, bosvruchten en frambozen.

Cake met woudvruchten

€ 2,20
Zachte cake met woudvruchtenconfituur, bosvruchten en frambozen.
-+
meer info

Eclair

€ 2,20
Zachte pâte à choux gevuld met crème patissière, afgewerkt met fondantchocolade en hagelslag

Eclair

€ 2,20
Zachte pâte à choux gevuld met crème patissière, afgewerkt met fondantchocolade en hagelslag
-+
meer info

Rijsttaartje

€ 2,10
Bodem van bladerdeeg gevuld met rijstpap

Rijsttaartje

€ 2,10
Bodem van bladerdeeg gevuld met rijstpap
-+
meer info

Mattentaart

€ 2,50
Traditionele mattentaart met échte Geraardsbergse matten.

Mattentaart

€ 2,50
Traditionele mattentaart met échte Geraardsbergse matten.
-+
meer info

Frangipanetaartje

€ 2,20
Bodem van bladerdeeg gevuld met zachte frangipane en abrikozenconfituur, afgewerkt met suikerfondant

Frangipanetaartje

€ 2,20
Bodem van bladerdeeg gevuld met zachte frangipane en abrikozenconfituur, afgewerkt met suikerfondant
-+
meer info

Abrikozentaartje

€ 2,20
Bladerdeeg, crème patissier, frangipane, abrikozen & amandelen

Abrikozentaartje

€ 2,20
Bladerdeeg, crème patissier, frangipane, abrikozen & amandelen
-+
meer info

Gekarameliseerd appelgebakje

€ 2,20
Bodem van bladerdeeg gevuld met zachte frangipane, afgewerkt met verse appelschijfjes

Gekarameliseerd appelgebakje

€ 2,20
Bodem van bladerdeeg gevuld met zachte frangipane, afgewerkt met verse appelschijfjes
-+
meer info

Appelflap

€ 2,00
Krokante bladerdeeg gevuld met appelcompote en verse appelstukjes

Appelflap

€ 2,00
Krokante bladerdeeg gevuld met appelcompote en verse appelstukjes
-+
meer info

Carré confituur

€ 2,00
Bodem van bladerdeeg met abrikozenconfituur

Carré confituur

€ 2,00
Bodem van bladerdeeg met abrikozenconfituur
-+
meer info

Flan

€ 2,10
Zachte flan

Flan

€ 2,10
Zachte flan
-+
meer info

Flan Brésilienne

€ 3,00
Zachte flan afgewerkt met slagroom en brésiliennenootjes

Flan Brésilienne

€ 3,00
Zachte flan afgewerkt met slagroom en brésiliennenootjes
-+
meer info

Boules de Berlin crème

€ 1,80
De echte boule de berlin met gele crème en bloemsuiker

Boules de Berlin crème

€ 1,80
De echte boule de berlin met gele crème en bloemsuiker
-+
meer info