Nieuwe jobsite

10 augustus 2018

jobs.bakkerijaernoudt.be

Wij stellen u graag onze gloednieuwe jobsite jobs.bakkerijaernoudt.be voor. Wij werken dagelijks aan een verbetering van onze organisatie en profilering, ook op vlak van ons HR & sollicitatiebeleid.

Met deze nieuwe jobsite wensen wij:

  • een gemakkelijke tool om online te solliciteren. Dit platform zal ons een duidelijk overzicht geven van de kandidaten zodat wij veel sneller, efficiënter en gerichter onze sollicitaties kunnen beantwoorden.
  • een up-to-date platform te creëren van alle vacatures in de winkel, het atelier en in ons hoofdkantoor
  • een duidelijker beeld te schetsen wat ‘werken bij bakkerij Aernoudt’ juist inhoudt

Gebeten door brood en banket?
Neem zeker een kijkje op jobs.bakkerijaernoudt.be.

Wie zijn we?

Bakkerij Aernoudt is al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde in Gent en Oost-Vlaanderen. Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze focus ligt op vakmanschap en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze verschillende winkels waar onze medewerkers van ’s morgens klaarstaan voor onze klanten. Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat!

Wil jij net als onze 200 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten? Voel jij het kriebelen om onze klanten te laten proeven van onze passie? Dan ben je hier op de juiste plaats en ontvangen wij graag uw motivatie en cv!