Blogposts

Sinterklaas kleurwedstrijd

05 november 2018
Alle kindjes die hun ingekleurd schoentje afgeven in één van onze winkels krijgen een zakje snoep! De schoentjes krijgen een mooie plaats in de winkel, zodat de Sint ze kan bewonderen.

Sintgeschenken

24 oktober 2018
Op zoek naar een lekker Sintpakket? Bereid met de nodige passie en vakmanschap verpakken wij uw geschenken met de nodig zorg en in een mooie verpakking.

Brood, blijft een belangrijk deel van uw evenwichtig voeding.

05 oktober 2018
Onderzoek naar de broodconsumptie bevestigt de belangrijke plaats die brood inneemt in onze eetgewoonte. Dat brood al zo lang een belangrijke plaats bekleedt, komt omdat brood duurzaam, lekker en voedzaam is.

Met Bakkerij Aernoudt de lucht in!

01 oktober 2018
Afgelopen zomer gaven wij een ballonvaart voor twee gezinnen weg. Wij laten graag iedereen even meegenieten van deze ongelooflijke ervaring.

Jobdagen

04 september 2018
Kom onze passie proeven tijdens onze Jobdag op donderdag 13 september (Zottegem) en op vrijdag 14 september (Gentbrugge), telkens van 9u t/m 11u.

Ontdek al onze broodsoorten!

03 september 2018
Bij Bakkerij Aernoudt hebben wij een brood voor elke gelegenheid. Elke dag ambachtelijk voor u gemaakt. Spaar dit najaar mee en ontdek al onze verschillende soorten brood.

Nieuwe jobsite

10 augustus 2018
Onze gloednieuwe jobsite jobs.bakkerijaernoudt.be is gelanceerd. Wij werken dagelijks aan een verbetering van onze organisatie en profilering, ook op vlak van ons HR & sollicitatiebeleid.
jusré

Nieuwe soort Jusré

03 augustus 2018
Onze nieuwe en derde soort Jusré Aloë Olé Olé heeft zijn naam niet gestolen. Geniet van een unieke mengeling van appel, sinaas, aloë vera, en granaatappel. 100% natuurlijk!

Win jij deze zomer een ballonvaart?

21 juni 2018
In juli en augustus geven wij twee ballonvaarten voor het hele gezin weg! Wij blijven de hele zomer open!

Ontdek ons assortiment ambachtelijk roomijs

12 juni 2018
Al ons roomijs en ijstaarten worden ambachtelijk vervaardigd in ons atelier te Gentbrugge. We gebruiken hiervoor enkel verse en natuurlijke producten.

Pagina's