Blogposts

Kleurwedstrijd

22 maart 2019
De paasklokken zijn in aantocht! Knutsel en kleur jouw eigen paasnestje en ontvang een lekker paasei. Geef kleur aan Pasen!

Paastaartjes

18 maart 2019
Maak een feest van Pasen met een vrolijk paastaartje. Keuze tussen één met zoete chocolade of frisse mango & vanille. Bestaat voor 1 of 5 personen.

Paaspakketten

01 maart 2019
Bent u op zoek naar een lekker paaspakket voor uw klanten of werknemers? Wij kiezen uitsluitend voor 100% Belgische chocolade en maken alles in ons atelier in Gentbrugge.
ijslam

Communie

13 februari 2019
Vier samen met ons jouw communie of lentefeest. Ruime keuze tussen verschillende soorten ijstaarten & ijslammen, taarten en mini dessertjes. Geef uw taart een persoonlijke touch met een foto en tekst.

Onze waarden & normen

10 februari 2019
Bij Bakkerij Aernoudt werken we dag in dag uit volgens een beproefd recept dat letterlijk gebaseerd is op de combinatie van bloem, water, gist en zout, in de juiste verhoudingen. Fier stellen wij onze uitgewerkte normen en waarden voor!

Nieuw Thaïse Kipsalade

04 februari 2019
Ontdek onze nieuwe belegde broodjes met Thaïse Kipsalade. Verrassend lekker!

Februari, de maand der geliefden!

01 februari 2019
Elke dag bakken we bij Bakkerij Aernoudt met veel passie, maar op Valentijn doen we dat met net nog dat tikkeltje meer liefde!

Levering aan huis via BEEDROP

21 januari 2019
Jouw boodschappen gratis thuisbezorgd via BEEDROP.be. Bestel de dag voordien online en betaal de normale winkelprijs. Ontdek alle voordelen van dit onlineplatform en de gratis levering in uw regio.

Brood, blijft een belangrijk deel van uw evenwichtig voeding.

10 januari 2019
Onderzoek naar de broodconsumptie bevestigt de belangrijke plaats die brood inneemt in onze eetgewoonte. Dat brood al zo lang een belangrijke plaats bekleedt, komt omdat brood duurzaam, lekker en voedzaam is.

Happy Newyear!

01 januari 2019
Wij wensen iedereen een succesvol en gezond 2019!

Pagina's