Nieuwe winkel in Deinze

23 juli 2020

In oktober 2020 open wij een nieuwe winkel in Deinze, Kapellestraat 57. Deze winkel zal gelegen zijn waar vroeger restaurant De Goljer was op de grote Steenweg tussen Gent en Deinze. 

Momenteel zijn wij druk bezig met de verbouwingwerken, maar uiteraard zijn wij op zoek naar medewerkers die van deze winkel een succes kunnen maken. 
Artikel HLN.

JOIN OUR TEAM!

Voor de nieuwe winkel in Deinze, zijn wij op zoek naar: 

 

Bakkerij Aernoudt is al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde in Gent en Oost-Vlaanderen. Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze focus ligt op vakmanschap en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze verschillende winkels waar onze medewerkers van ’s morgens klaarstaan voor onze klanten. Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat! Wil jij net als onze 300 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten? Voel jij het kriebelen om onze klanten te laten proeven van onze passie? Dan ben je hier op de juiste plaats en ontvangen wij graag uw motivatie en cv!

Bakkerij Aernoudt, een bedrijf vol mogelijkheden. Ontdek nu al onze opportuniteiten.