Blogposts

bakkerij aernoudt merelbeke flora

Wij verbouwen...

11 januari 2021
Bakkerij Aernoudt Merelbeke Flora krijgt een volledige make-over! Vanaf maandag 11 januari sluiten wij er even de deuren om u nadien te ontvangen in een gloednieuwe winkel.
jobsbakkerijaernoudt

JOIN OUR TEAM

06 januari 2021
Gebeten door brood & banket? Op zoek naar een boeiende job als winkelmedewerker of verantwoordelijke? Wij werven volop nieuwe profielen aan.
feestfolder bakkerij aernoudt

Feestfolder 2020-2021

07 december 2020
Fijne Feestdagen... Met de gezelligste tijd van het jaar in aantocht, werken onze bakkers, patissiers en chocolatiers op volle toeren. Daarbij horen uiteraard onze kerst- en ijsbûches.
aernoudt

Ontdek ons Feestassortiment

07 december 2020
Speciaal voor de Feestdagen stelden wij een verrassend assortiment samen. U kan niet alleen terecht bij ons voor kerstbûchen en ijsbûchen, maar ook voor geschenkpakketten, heerlijke pralines, homemade chocoladecreaties en confiserie...
belegde broodjes

Feestelijk belegde broodjes

04 december 2020
Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een assortiment met belegde speciale soorten. Ruime keuze en héérlijk vers...
kerstbûchen

OPEN tussen Kerst & Nieuw

27 november 2020
Ontdek hier onze speciale openingsuren tijdens de Eindejaarsperiode. Onze winkels blijven OPEN.

Onze goede doelen

18 november 2020
Samen willen wij bijdragen tot een grotere maatschappelijke betrokkenheid en een duidelijke milieubewuste visie creëren. Ontdek hier meer over ons milieubewust ondernemen...
bakkerijaernoudtdeinze

NIEUW Bakkerij Aernoudt Deinze

14 november 2020
Bakkerij Aernoudt opent op maandag 16 november 2020 een nieuwe winkel in Deinze, langs de grote baan, en viert dit gedurende drie dagen met 15% welkomstkorting.
sinttaart

Sinttaart

29 oktober 2020
Sinterklaas brengt dit jaar héél wat lekkers mee. Ook deze héérlijke Sinttaart. Deze unieke combinatie van chocolade zal groot én klein zeker kunnen bekoren!

Klaaskoeken

12 oktober 2020
De Sint is in aantocht en dat betekent tijd voor Klaaskoeken! Keuze tussen natuur of met rozijnen. Koop ze nu ook voordelig in een pakket van 5+1 gratis. Wie zoet is krijgt...

Pagina's