Blogposts

jobsbakkerijaernoudt

Welkom op onze jobdagen

26 mei 2020
Gebeten door brood & banket? Op zoek naar een boeiende job als winkelmedewerker of verantwoordelijke? Wij werven volop nieuwe profielen aan. Kom vrijblijvend langs op één van onze jobdagen.
bakkerij aernoudt laarne

Merelbeke Flora 7 op 7 OPEN

25 mei 2020
Vanaf juni 2020 zal onze vestiging in Merelbeke Flora elke dag geopend zijn. Ons team staat 7/7 klaar met een gevarieerd assortiment brood en banket! We vieren dit goed nieuws met 4 Dolle Dinsdagen*
joyco

Vernieuwd ijsassortiment

20 mei 2020
Ons ijsassortiment is nu uitgebreid met 4 fruitfrisco's en 4 frisco's met chocoladevariaties. En voor wie het wat meer mag zijn, hebben we ook doosjes met 6 feestfrisco's!
vaderdagontbijt

Vaderdag

14 mei 2020
Bijna Vaderdag! Hoog tijd dus om je stoere papa eens goed in de watten te leggen. Hoe kan je dit beter dan met een heerlijk vers en artisanaal ontbijtpakket van bakkerij Aernoudt.
geschenk

Bedank uw medewerkers!

13 mei 2020
Hoe kan je in deze tijden iemand beter bedanken dan met chocolade, een lekkere cake, artisanale confituur of snoep. Wij stellen pakketten samen volgens ieders wens en budget.
cjfertaarten

NIEUW Cijfertaarten

17 april 2020
Ontdek ons ruim assortiment cijfertaarten. Deze bestaan van 0 t/m 9 en in drie verschillende variaties: biscuit slagroom, biscuit ganache en biscuit marsepein.
moederdagontbijt

Leve mama!

14 april 2020
Bijna Moederdag! Hoog tijd dus om je allerliefste mama eens goed in de watten te leggen. Hoe kan je dit beter dan met een heerlijk vers en artisanaal ontbijtpakket van bakkerij Aernoudt (voor 2 pers.).
bakkerij Aernoudt

Tijd voor nieuw gebak!

06 april 2020
De lente is volop begonnen. Tijd voor nieuw iets lekker! Onze patissiers hebben niet stilgezeten de afgelopen weken. Ontdek hieronder onze nieuwe taarten en geniet samen met het gezin.
corona

Maatregelen Corona 2020

16 maart 2020
Ook wij springen nauwgezet om met alle adviezen betreffende het Coronavirus. Zowel de gezondheid van onze medewerkers als klanten zijn van alle belang. Samen willen wij waakzaam zijn en daarom vragen wij u om ons een handje te helpen.
paaswedstrijd

Kleurwedstrijd Pasen

06 maart 2020
De paasklokken zijn in aantocht en wij verwachten de Paashaas! Hij komt langs met z'n mand vol chocolade en deelt dit graag met alle kinderen. Om mee te genieten vindt u in onze winkels een kleurtekening en stickervel.

Pagina's